Wimpers & wenkbrauwen

Als u een afspraak wilt maken voor wimpers, neem aub contact op via onze telefoonnummer : 06 19 313 299

Wimpers en wenkbrauwen zijn altijd bepalend voor de gelaatsuitdrukking van uw gezicht. Juist daarom raadt Glamazone een goede verzorging van de wimpers en wenkbrauwen aan. Het kan lastig zijn om zelf uw wimpers en wenkbrauwen bij te houden. Daarom helpt Glamazone u graag! De focus van de behandelingen ligt altijd op het aanhouden van mooie en natuurlijke vormen. Samen bespreken we wat het best bij u past qua behandeling. Glamazone is er om uw ogen weer een blikvanger te maken!

Wimpers & wenkbrauwen door Glamazone

Bij Glamazone bieden we de volgende behandelingen voor uw wimpers en wenkbrauwen:

!
"
Epileren wenkbrauwen € 8,-

 

Epileren is de perfecte manier om uw wenkbrauwen een natuurlijke, maar verzorgde vorm te geven.
Het in vorm brengen van de wenkbrauwen wordt gedaan met pincet en hars.

!
"
Verven wenkbrauwen € 10,-

 

Verven is goed geschikt voor dunne of lichtgekleurde wenkbrauwen. Uiteraard wordt in overleg bepaald welke kleur geschikt is voor uw totaal plaatje. Het resultaat? Een volle en natuurlijke look.

!
"
Verven wimpers € 20,-

 

Wimpers zijn goed geschikt om geverfd te worden. Bijvoorbeeld voor lichte wimpers. Het fijne van wimperverf is dat het aanbrengen van mascara niet langer een dagelijkse bezigheid is.

!
"
Wimperlifting €49,-
!
"
Haarplukjes (nieuwe set) 49,-

 

Hierbij wordt een set van 3 haartjes geplakt per wimper. Deze methode is veel sneller dan de one by one techniek. Goed geschikt om een volle look te creëren.

!
"
One by one (nieuwe set) 79,-

 

Hierbij wordt op elke wimper een wimperhaartje geplakt. Het voordeel van deze techniek is dat het een zeer natuurlijke look geeft.

!
"
Opvullen (na 2 weken) 50,-
!
"
Opvullen (na 3 weken) 50,-
!
"
Opvullen (na 4 weken) 60,-
!
"
3D Naturel wimperextensions | volume extension | luciant €89,-

 

Het verschil tussen one by one en 3D wimper extensions is het volume effect. Bij 3D wimper extensions zijn de haartjes dunner en lichter, waardoor er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Dit geeft een mooie vol look en een waaierig effect. Een goede uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuurlijk en vol effect te creëren.

Onze behandelingen

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Klantmeningen zijn onze drijvende kracht. We luisteren actief, gebruiken feedback voor verbeteringen en streven naar voortdurende klanttevredenheid en innovatie. Hun input is essentieel voor ons succes.