Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Om uw gezichtshuid gezond te houden is het belangrijk om deze regelmatig goed te verzorgen. Helaas kan het zijn dat uw eigen huidverzorging thuis niet genoeg is om uw huid gezond te houden. Om toch de gewenste gladde gezichtshuid te krijgen is het aan te raden een specialist te raadplegen.

Daarom staat Glamazone voor u klaar om uw huid weer babyglad te maken. Daarbij is een gezichtsbehandeling niet alleen goed voor de huid, de behandeling is ook ontzettend ontspannend!

Gezichtsbehandelingen bij Glamazone

We analyseren uw huidtype en reinigen uw gezicht met een ontspannende zout- en kruidenbehandeling. Daarna volgt een lichte gezichtsbehandeling, waarbij we een vitaminecrème voor jongere huiden of een bio-stimulantia crème voor oudere huiden aanbrengen. Een reinigend masker en stomen van het gezicht volgen, gevolgd door een grondige poriënreiniging met peeling. Tot slot wordt een voedende crème aangebracht, en uw wenkbrauwen worden geëpileerd, gevolgd door een lichte make-up. Ontdek onze diverse gezichtsbehandelingspakketten bij Glamazone.

!
"
MORNING MIST “REGULIERE HYDRATERENDE EN DIEPREINIGENDE BEHANDELING” voor alle huidtypes

 

Behandelingsduur: 50 minuten — prijs: € 45,-


Intensieve vochtverzorgende behandeling voor elk huidtype. Deze behandeling werkt tevens cel vernieuwend en cel beschermend

!
"
DE LUXE “LUMINANCE PEARL” BEHANDELING.

 

Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 70,- nu: € 59,-


Nieuwe luxe anti-aging, verhelderende en verstevigende gezichtsbehandeling met parels, diamanten, krachtige antioxidanten, oligopeptides, vitaminen en speciale huidvriendelijke werkstoffen.

!
"
GOLDEN LINE FACE TREATMENT (GOLDEN LINE GEZICHTSBEHANDELING)


 

Behandelingsduur: 100minuten — Prijs: € 95,- nu: € 85,-

Een luxe schoonheidslijn met goud, zijd proteïnen, marine collageen microbolletjes (rimpelvullers) en oligopeptiden. Deze anti-aging gezichtsbehandeling verstevigt en verbetert de elasticiteit van de huid en maakt haar glad en glanzend.

!
"
WHITENING TREATMENT (WHITENING BEHANDELING)

 

Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 70,- nu € 65,-


Huid oplichtende en whitening behandeling. Deze behandeling bestrijdt hyperpigmentatie en vermindert huidverkleuringen.

!
"
FACE LIFTING TREATMENT (FACE LIFTING GEZICHTSBEHANDELING)


 

Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 70,- nu € 65,-


Dit is een behandeling voor gezicht, hals en decolleté. Het is gebaseerd op marine en plantaardige ingrediënten. Deze behandeling verstevigt de slappe en vermoeide huid direct en geeft de huid een liftend effect (‘flash lifting’)

!
"
SKIN RELAXANT ANTI-AGING TREATMENT (ONTSPANNENDE ‘ANTI-AGING’ BEHANDELING

 

Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 70,- nu € 65,-


Dit is een ‘botox-achtige’ behandeling voor een gladde heldere en gerevitaliseerde huid. Het vermindert expressielijnen en verhoogt de elasticiteit. Het stimuleert bovendien de natuurlijke biosynthese van collageen

!
"
ACNE-PRONE AND OILY SKIN (ACNE-GEVOELIGE EN VETTE HUID)

 

Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 75,- nu € 65,-


Deze behandeling reinigt en herstelt de problematische vette huid. Speciaal voor mensen die veel last hebben van actieve acne en mee-eters.

!
"
NATURAL HERBAL PEELING (NATUURLIJKE KRUIDENPEELING)


 

Behandelingsduur: 70 min — Prijs: van € 70,- nu: € 125- ( 2 behandeling )


De Natural Herbal peeling is een professionele peeling behandeling, gebaseerd op zoetwater sponsen, natuurlijke extracten en algen (laminaria). Met als resultaat een gladde en frisse huid. Afhankelijk van de resultaten wordt een 2 wekelijkse behandeling geadviseerd tot het gewenste resultaat is bereikt.

!
"
EYE CONTOUR TREATMENTS

 

Behandelingsduur: 45 minuten — Prijs: € 39,-


Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige oogcontouren. Het bestrijdt rimpels, expressielijnen, donkere kringen en wallen.

Onze behandelingen

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Klantmeningen zijn onze drijvende kracht. We luisteren actief, gebruiken feedback voor verbeteringen en streven naar voortdurende klanttevredenheid en innovatie. Hun input is essentieel voor ons succes.