Kunstnagels

Kunstnagels

Het verkrijgen van mooie, langdurige nagels kan een uitdaging zijn voor veel vrouwen. Zelfs als je eindelijk de gewenste lengte hebt bereikt, kunnen ze gemakkelijk breken of scheuren. Bij Glamazone kunnen we je helpen om je nagels er weer prachtig uit te laten zien met behulp van kunstnagels. Of het nu is om je dagelijkse look te verbeteren of voor speciale gelegenheden zoals feestjes, bruiloften of andere bijzondere momenten, kunstnagels zijn de perfecte aanvulling op je totale uitstraling!

Bij Glamazone bieden we verschillende opties om je nagels prachtig te verlengen, zoals acrylnagels, gelnagels en solar nagels. We werken samen om de perfecte lengte en kleur te bepalen en zorgen voor een nauwkeurige en vakkundige toepassing voor een fantastisch resultaat. Ontdek hier meer over onze kunstnagelopties.

Shellak / Gellac


Shellac kleurt de nagels en zorgt voor ruim twee weken prachtig resultaat!

Shellac voor handen – € 25,-
Shellac voor voeten – € 20,-
Shellac in combinatie met acryl/gel/solar nagels – € 15,-

Shellac verwijderen – €10,- / Nieuwe set – €5,-

Acrylnagels


Acrylnagels worden vaak gebruikt in combinatie met airbrush of nail art. Acrylnagels hebben niet de natuurlijke glans als bij gelnagels of solar nagels. Het grote voordeel van deze nagels is dat ze niet snel slijten, waardoor ze relatief lang meegaan.

Acrylnagels Natural tips – € 35,-
Acrylnagels Parelmoer tip – € 35,-
Acrylnagels French witte tip – € 35,-
Acrylnagels Babyboom – € 50,-
Acrylnagels met gekleurde poeder – € 45,-

Acrylnagels verwijderen – €15,- / Nieuwe set – €10,-

Gelnagels

Gelnagels nagels zijn perfect wanneer u de natuurlijke look van uw nagels wilt behouden.Op uw eigen nagels wordt een gellak laagje geplaatst om zodoende de nagels te verstevigen. Ook is het mogelijk om gellak aan te brengen op uw solar- of acrylnagels.

Gelnagels bieden een zeer hoge natuurlijke glans. Deze nagels zijn nagenoeg geurloos bij het plaatsen. Daarnaast zijn ze een stuk flexibeler dan acrylnagels. Dit maken gelnagels één van de meest populaire kunstnagels!

Gelnagels Natural tips – € 40,-
Gelnagels Parelmoer tip – € 40,-
Gelnagels French witte tip – € 40,-

Extra met Shellac – €15,-

Gelnagels verwijderen – €20,- / Nieuwe set – €15,-

Solar nagels

Solar nagels zijn dun, maar vooral erg sterk. Het heeft van zichzelf een mooie en natuurlijke glans. Aangezien solar minder chemisch is, komt er net als bij gelnagels minder tot geen vervelende geurtjes vrij bij het plaatsen.

Solarnagels Natural tips – € 40,-
Solarnagels Parelmoer tip – € 40,-
Solarnagels French witte tip – € 40,-
Solarnagels Babyboom – € 55,-
Solarnagels met gekleurde poeder – € 50,-

Extra met Shellac – €15,-

Solarnagels verwijderen – €15,- / Nieuwe set – €10,-

Onze behandelingen

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Klantmeningen zijn onze drijvende kracht. We luisteren actief, gebruiken feedback voor verbeteringen en streven naar voortdurende klanttevredenheid en innovatie. Hun input is essentieel voor ons succes.