Manicure

U kunt nu ook afspraak maken voor groepen

U gebruikt uw handen elke dag. Juist daarom is het zo belangrijk uw handen goed te verzorgen. Het is daarom ook niet overbodig uzelf regelmatig te verwennen met een manicure. Een manicure is namelijk niet alleen goed voor de hygiëne, het is ook zeer ontspannend. Een manicure biedt mogelijkheden zoals:

  • Knippen en vijlen van nagels
  • Nagelriem verzorging
  • Handbadje
  • Voorzien van nagelriemolie
  • Handmassage
  • Scrub
"
L
Manicure Deluxe | €29,-

Deze luxe manicure is dé ultieme verzorging en verwenning voor uw handen! Na een reguliere manicure en een heerlijke scrub met zeezout, kruiden en energetische oliën, worden de handen ook nog extra verwend met een verzorgende en verkoelend handmasker.
Ook kunt u ook bij ons terecht voor het professioneel verwijderen van uw oude nagellak en het (opnieuw) lakken van uw nagels.

"
L
Reguliere manicure – € 15,- (Manicure met nagellak € 25,-)

Dit is een behandeling voor de handen en specifiek vooral uw nagels. Dode overtollige huidcellen rondom de nagels worden professioneel verwijderd. Vervolgens wordt de nagelriem bevochtigd met nagelriemolie. Daarna wordt de nagelriem naar achter geduwd waarna de nagels in een mooie vorm worden geknipt en gevijld. Eventueel kunnen deze gelakt of verlengd worden. U kunt daarvoor een keuze maken uit ons assortiment aan nagelproducten.

"
L
Manicure met gekleurde Gellac – € 40,-
"
L
Manicure + scrub – € 25,-

Naast een reguliere manicure krijgen de handen ook een heerlijke scrub behandeling. Deze scrub wordt gedaan met zeezout, special kruiden en energetische oliën. Scrubben zorgt er dus voor dat je huid straalt en zachter aanvoelt.

"
L
French manicure (met wit randje) – € 25,- (met nagellak)
"
L
French manicure (met wit randje) – € 45,- (met Gellac)

 

Na een standaard manicure worden de nagels gelakt met een pastelkleur, terwijl de voorkant wordt voorzien van een wit randje.

Onze behandelingen

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Klantmeningen zijn onze drijvende kracht. We luisteren actief, gebruiken feedback voor verbeteringen en streven naar voortdurende klanttevredenheid en innovatie. Hun input is essentieel voor ons succes.