Pedicure

PEDICURE

Met onze moderne pedicure stoelen en onze pedicure specialisten kunt u bij ons terecht voor de beste behandeling en verzorging van uw voeten. Wij bieden verschillende pakketten voor uw voetverzorging.Standaard (reguliere) pedicure Ä 20,-
Dit is een behandeling van uw voeten. Na een kort voetbad  worden uw voeten grondig gereinigd, waarbij eelt in de ondervoet en dode huidcellen rondom de nagels worden verwijderd. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en overtollige delen verwijderd. Vergroeiingen in teennagels worden verwijderd, waarna de teennagels in een mooie vorm worden geknipt en gevijld. Uiteraard kunnen de nagels gelakt of verlengd worden.

French pedicure (met wit randje) Ä 25,-
Na een standaard pedicure worden de teennagels gelakt met een pastelkleur, terwijl de voorkant wordt voorzien van een wit randje.

Pedicure met voetscrub Ä 35,-
Naast een reguliere pedicure krijgen de voeten ook een heerlijke scrub behandeling. De scrub wordt gedaan met zeezout, special kruiden en energetische olieŽn.

Pedicure Deluxe met voetmasker Ä 39,-
Dit is de ultieme verzorging en verwenning voor de voeten! Na een reguliere pedicure en een heerlijke scrub met zeezout, kruiden en energetische olieŽn, worden
de voeten ook nog extra verwend met een verzorgende en verkoelende voetmasker. 


Kalknagel- en schimmel tenen/voeten behandeling Ä 39,- per keer of Ä 6,- per nagel

Bij schimmelnagels vertoont de nagelplaat verkleuringen zoals witte tot gele/bruinachtige strepen. De lengtegroei van de nagel is geremd en het gevolg hiervan is dat de dikte van de nagel toeneemt. Eigenlijk is een regelmatig bezoek aan de pedicure een 'must' wanneer u wilt voorkomen dat een schimmelinfectie zo uit de hand loopt dat niet alleen uw huid maar ook uw nagels aangetast raken. De pedicure kan dikke en soms pijnlijke nagels dunner maken, wat de genezing bevordert. De pedicure inspecteert uw voeten en geeft adviezen om de voeten en voethuid in optimale conditie te houden. Voorkomen is beter dan genezen en dat gaat zeker op voor schimmelinfectie. Met speciale kruiden worden de schimmelvoete geweekt, alvorens de behandeling begint. 
Na de eerste behandeling kan het zijn dat u in eerste instantie een beetje teleurgesteld bent. U ziet weinig resultaat. Dit komt doordat er tijd nodig is, voordat de aangetaste gele delen van de nagel helemaal uitgegroeid zijn. Vooral de nagels van de grote teen groeien slechts enkele millimeters per maand. Na een paar behandelingen groeit er echter weer een gezonde nagel die u geen last of pijn meer bezorgt.
 
Tegen schimmel- en kalknagels hebben wij verschillende sprays en cremes in voorraad. Klik hier voor onze sprays en cremes tegen voetschimmel en kalknagels.