Gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELINGEN
Voor gezichtsbehandelingen werken wij met producten van de Luminance Pearl lijn van Yellow Rose.
 Op basis van uw huidtype wordt door ons team een huidanalyse gemaakt. Uw gezicht wordt gereinigd met zout en kruiden, waarna een lichte behandeling van het gezicht volgt met vitaminehouden creme voor mensen met een jongere huid of met bio-stimulanstia bevattende creme voor mensen met een wat ouderere huid. Hierna wordt een masker aangebracht op het gezicht voor de verdere reiniging. Na het verwijderen van dit masker wordt het gezicht gestoomd. Hierna vindt een grondige reiniging plaats van de poriën mede met behulp van een peeling. Zo worden alle onzuiverheden verwijderd en kan men verder met de behandeling. Hierna wordt tenslotte een voedende crème op het gezicht aangebracht. De wenkbrauwen worden geepileerd, waarna u van een lichte make-up voorzien zal worden.

Wij hebben voor de gezichtsbehandelingen verschillende pakketten.

MORNING MIST "REGULIERE HYDRATERENDE EN DIEPREINIGENDE BEHANDELING" voor alle huidtypes
Behandelingsduur: 50 minuten --- prijs: € 45,- nu € 35,-
Intensieve vochtverzorgende behandeling voor elke huidtype. Deze behandeling werkt tevens celvernieuwend en celbeschermend. 

DE LUXE "LUMINANCE PEARL" BEHANDELING
Behandelingsduur: 90 minuten --- Prijs: van € 70,- nu: € 55,-

New luxurious anti-aging, brightening and firming face treatment with pearls, diamonds, powerful Anti-oxidants,
oligopeptides, vitamins and special skin friendly actives.
Nieuwe luxe anti-aging, verhelderende en verstevigende gezichtsbehandeling met parels, diamanten, krachtige anti-oxidanten, oligopeptides, vitaminen en speciale huidvriendelijke werkstoffen.

GOLDEN LINE FACE TREATMENT (GOLDEN LINE GEZICHTSBEHANDELING) 
Behandelingsduur: 100minuten --- Prijs: € 95,-  nu: € 85,-
Een luxe schoonheidslijn met goud, zijdeproteinen, marine collageen microbolletjes (rimpelvullers) en oligopeptiden. deze anti-aging gezichtsbehandeling verstevigt en verbetert de elasticiteit van de huid en maakt haar glad en glanzend.

WHITENING TREATMENT (WHITENING BEHANDELING)
Behandelingsduur: 90 minuten --- Prijs: van € 70,- nu € 59,-
Huidoplichtende en whitening behandeling. Deze behandeling bestrijdt hyperpigmentatie en vermindert huidverkleuringen.

FACE LIFTING TREATMENT (FACE LIFTING GEZICHTSBEHANDELING)
Behandelingsduur: 90 minuten --- Prijs: van € 70,- nu € 59,-
Dit is een behandeling voor gezichts, hals en decollete. Het is gebaseerd op marine en plantaardige ingredienten. Deze behandeling verstevigt de slappe en vermoeide huid direct en geeft het huid een liftende effect ('flash lifting')

SKIN RELAXANT ANTI-AGING TREATMENT (ONTSPANNENDE 'ANTI-AGING' BEHANDELING 
Behandelingsduur: 90 minuten --- Prijs: van € 70,- nu € 59,-
Dit is een 'botox-achtige' behandeling voor een gladde heldere en gerevitaliseerde huid. Het vermindert expressielijnen en verhoogt de elasticiteit. Het stimuleert bovendien de natuurlijke biosynthese van collageen.

ACNE-PRONE AND OILY SKIN (ACNE-GEVOELIGE EN VETTE HUID)  
Behandelingsduur: 90 minuten --- Prijs:  van € 75,- nu € 65,-
Deze behandeling reinigt en herstelt de problematische vette huid. Speciaal voor mensen die veel last hebben van actieve acne en mee-eters.

NATURAL HERBAL PEELING (NATUURLIJKE KRUIDENPEELING) 
Behandelingsduur: 70 min --- Prijs: van € 70,-    nu: € 125- ( 2 behandeling )
De Natural Herbal peeling is een proffesionele peeling behandeling, gebasseerd op zoetwater sponsen, natuurlijke extracten en algen (laminaria). Met als resultaat een gladde en frisse huid. Afhankelijk van de resultaten wordt een 2 wekelijkse behandeling geadviseerd tot het gewenste resultaat is bereikt. 

EYE CONTOUR TREATMENTS 
Behandelingsduur: 45 minuten --- Prijs: € 35,-
Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige oogcontouren. Het bestrijdt rimpels, expressielijnen, donkere kringen en wallen.

HYALURONIC ANTI-WRINKLE TREATMENT

Behandelingsduur: 90 minuten --- Prijs: € 75,- nu € 55,-
Intensieve moisturizing en anti-wrinkle beauty treatment met 3 typen Hyaluronic zuren, Oligopeptides, Hyaluronic ‘Wrinkle-fillers’, White Tea, Cherry blossoms, Rozen, Magnolie and Lotus bloemen.

CAVIAAR EN MARINE DNA TREATMENT
Behandelingsduur: 70 minuten --- Prijs:van € 65,- nu € 45,-
Dit is een premium anti-wrinkle en firming behandeling voor revitalized and bright skin. Gebasseerd op kaviaar extracten van de Sturgeon roe, DNA van zalm eieren en Bio-Actief bestanddelen.