Manicure

MANICURE

GLAMAZONE biedt een uitgebreid pakket aan lichaamsverzorging en schoonheidsbehandelingen. Uiteraard valt manicure ook onder onze diensten.

Reguliere manicure                                                 Ä 15,-
Dit is een behandeling van de handen en specifiek van uw nagels. Dode overtollige huidcellen rondom de nagels worden professioneel verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie dan wordt de nagelriem naar achter geduwd waarna de nagels in een mooie vorm worden geknipt en gevijld. Eventueel kunnen deze gelakt of verlengd worden. U kunt daarvoor een keuze maken uit ons assortiment aan nagelproducten. 

French manicure (met wit randje)    Ä 20,-
Na een standaard manicure worden de nagels gelakt met een pastelkleur, terwijl de voorkant wordt voorzien van een wit randje.

Manicure + scrub Ä 25,-
Naast een reguliere manicure krijgen de handen ook een heerlijke scrub behandeling. Deze scrub wordt gedaan met zeezout, special kruiden en energetische olieŽn. Scrubben zorgt er dus voor dat je huid straalt, en dat het zachter en gladder aanvoelt.

De luxe manicure (+ hand masker)  Ä 29,-
Dit is de ultieme verzorging en verwenning voor uw handen! Na een reguliere manicure en een heerlijke scrub met zeezout, kruiden en energetische olieŽn, worden de handen ook nog extra verwend met een verzorgende en verkoelende handmasker.

Ook kunt u ook bij ons terecht voor het professioneel verwijderen van uw oude nagellak en het (opnieuw) lakken van uw nagels. Afhankelijk van het gekozen product kan de prijs verschillen. Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte.

Klik hier voor kunstnagels, daaronder vallen Gelnagels, Acrylnagels en Solarnagels.